Časopis Dobré jedlo som si obľúbila z viacerých dôvodov. Má dobré aktuálne recepty, dbajú na čerstvé suroviny z domácej produkcie, venujú sa sezónam a tradíciám a páči sa mi ich grafika. Skvelé fotografie jedál a nápojov sú dôležité a je vidieť, že je tam profesionálny team.
Všimla som si ich súťaž, ktorú nazvali Sladká výzva a každý môže podľa predlohy upiecť koláč alebo tortu a zaslať svoj obrázok.
Keď bola téma Malinový tvarožník neváhala som ani sekundu 🙂
Obľubujem tvarohové koláče, torty a pečivo a rada som ich piekla v akejkoľvek forme. Premyslela som si úpravu mojej torty a upiekla som korpus, vyzdobila som ho podľa predstavy a Renka fotila tak, aby tortička zaujala hodnotiacu komisiu. Ďakujem 🙂
Tortu som dala aj tu na stránku a niektorí ju už aj piekli, takže recept máte tu 🙂
Včera som v obchode otvoria nové číslo časopisu a bola som veľmi šťastná, že moja torta sa dostala do výberu najlepších a uverejnili ju v hodnotení.
Aj toto sú momenty, ktoré posúvajú každú prácu dopredu a dávajú silu, odvahu a energiu do ďalšieho tvorenia.
Uznanie v akejkoľvek forme je veľmi dôležité a preto myslime denne na drobnosti a chváľme sa.
Rada som sa s vami podelila o pocit radosti a idem teraz niečo nové upiecť, krásne dni želám všetkým ♥♥♥ Jarka
Vyzerá výborne , určite vyskúšam.
Verím, že bude chutiť 🙂